Vi har precis gjort klart vår affärsplan 2200 för kommande 10-år och söker dig som ser en möjlighet att själv vara med och påverka din egen framtid. Om du idag är konsult, har arbetat några år och känner att det är dags att prova något nytt eller vill ta ett nytt kliv i din karriär, kontakta då oss på Miweco omedelbart! För att vi ska kunna ge våra kunder det vassaste erbjudandet måste vi se till att vara en attraktiv arbetsgivare med den bästa personalen.

Vi jobbar mycket med mjuka värden och erbjuder dig som anställd bra villkor och förmåner och hoppas att vi är din nästa arbetsgivare som vill växa tillsammans med dig som har kompetensen, viljan och modet att lämna dina gamla hjulspår. 18 skall bli 100!

Miweco är ett växande teknikkonsultföretag med verksamhet i Sverige och Europa.

Vårt kunderbjudande omfattar produkt- och produktionsutveckling där vi bidrar till våra kunders lönsamhet och konkurrenskraft. Vårt koncept har varit framgångsrikt då vi idag har uppdrag för många svenska och internationella kunder. En bidragande faktor har varit att vi är väldigt selektiva och noggranna vid rekrytering.

Ansökningar kommer att behandlas i den takt de inkommer och besked om tid för intervju kommer att lämnas efterhand.

Ansökan skickas till ledigajobb@miweco.se märkt 18 skall bli 100! – Välkommen med din ansökan.

Vi avsäger oss från att bli kontaktade av rekryterings- och bemanningsföretag.