Ny kraft till Miwecos marknad- och försäljningsenhet i Trollhättan

Miweco har sedan starten 2011 verkat i både Sverige och Norge och följt marknadens olika behov och efterfrågan på kompetensförsörjning inom konstruktion och projektledning. Initialt så jobbade man aktivt och nära offshore branschen i Norge, men nu har man under senare år satt flera konsulter i arbete vid små och medelstora företag i det lokala upptagningsområdet kring Trollhättan. 

-”Vi har mer och mer kunnat vara delaktiga i uppstarten av produkt- och konstruktionsprojekt, där vi tillfört kompetens i spännande utvecklingsfaser” säger Lars Söder, VD på Miweco.

Segmentet med små och medelstora företag är otroligt intressant och det finns ett stort antal företag i Västra Götaland som vi tidigare inte har haft möjlighet att bearbeta. Nu tar företaget höjd för detta.

Från och med den 1 september arbetar Christian Stadling som försäljningsansvarig på Miweco. Han har lång erfarenhet från produktionstekniska företag och har jobbat med försäljning och utvecklingsprocesser både som leverantör och beställare. 

Hans roll på Miweco kommer först och främst vara att bearbeta nya geografiska områden, till en början i Västra Götaland, men också se över vilka behov vi kan fylla i framtiden hos våra befintliga kunder. 

-”Jag tackade ja till denna tjänst för att jag kände att detta var en realistisk utmaning att vara med och nå Miwecos mål” säger Christian. -“Vi håller på att ta fram en plan som följer målbilden. Det är ett otroligt gött gäng och det skall bli roligt att bli en del av verksamheten.”

För att komma i kontakt med Christian så nås han på  christian.stadling@miweco.se eller 0708 – 99 40 72

Trevlig helg!

 

2018-10-05T15:49:38+00:00 september 9, 2018|