Miwecos hälsosatsning ger resultat

 

Svenskarnas kondition har försämrats kraftigt de senaste 20 åren. Nära hälften av den arbetsföra befolkningen har en hälsofarligt dålig kondition visar en ny stor svensk studie. Därför är det extra roligt att resultatet av vårt hälsoarbete börjar ge utdelning. Av alla de som genomförde höstens hälsoundersökning, hade samtliga en syreupptagningsförmåga över 35ml/kg/min, vilket är godkänt. Vårt långsiktiga hälsoarbete ”Miweco wellness” ger flera goda effekter och vi får en pigg, glad, motiverad personal som trivs med livet och att vara Miweco-anställd vilket i sin tur ger våra kunder de bästa konsulterna.

Så det är glädjande att kunna presentera hela 4 medarbetare som varit lika flitiga på vår företagsträning under hösten.
Vinnare är Lars Aronsson, Annica Gustafsson, Joakim Andersson och Lars Söder. Stort tack till Jasmine som gett oss både rolig och hård träning.

Vi startar redan den 2:e januari med vår företagsträning igen så att all den goda jul och nyårsmaten får ge plats för välbefinnande inför 2019.

 

2018-12-19T10:13:09+00:00 december 19, 2018|