Är du vår nästa kollega på Miweco?

 

Ref 2019-002.

Vi är värdefokuserade specialister som bidrar till att projekt går i mål i tid, inom budget eller bättre och bidrar till att skapa bättre produkter som är lönsammare att producera så att våra kunder tjänar mer pengar.

Vill du vara med och utvecklas i ett företag med stor entreprenörsanda där vi tillsammans sätter gränserna för vår gemensamma utveckling har du kommit rätt.

Vi är ett konsultbolag med stark framtidstro och tillväxt och söker hela tiden efter medarbetare som vill vara med på vår spännande resa. Vårt mål är att anställa de bästa medarbetarna för att på så vis också kunna ge våra kunder det bästa erbjudandet.

Är du ingenjör med erfarenhet av produktutveckling, produktionsutveckling eller projektledning?

Då har vi jobb för dig!

 

Vem är du?

Du har dokumenterad utbildning på minst högskolenivå, ett stort intresse för teknik och sedan tidigare erfarenheter av att arbeta med utvecklingsuppdrag. Du är en engagerad person och brinner för problemlösning och ser det som en utmaning att alltid lösa dina uppgifter.

Vad kan vi erbjuda?

På Miweco värdesätts personalen och förutom bra och generösa villkor och förmåner så har vi roligt och utvecklas tillsammans. Vi ser alltid möjligheter istället för problem vilket är en stark drivkraft för oss.

Vi jobbar med utvecklingsintensiva kunder och erbjuder intressanta uppdrag i stimulerande arbetsmiljöer. Vi satsar mycket på vår personal med generösa villkor och erbjudande för att få en positiv dynamik kring de anställda och företagets utveckling.

Våra förmåner hittar du på vår hemsida, www.miweco.se, under Jobba på Miweco.

Är du nästa medarbetare på Miweco?

Skicka in din ansökan och berätta vem du är och vad du är intresserad av.

skicka ditt CV till ledigajobb@miweco.se

Välkommen!

2019-01-25T10:43:41+00:00 januari 25, 2019|