Vi önskar trevlig helg med en presentation av Marcus Nolfelt

 

Under Miwecodagen den 8 maj, om exakt två månader, så kommer vi i år gästas av flera fantastiska föreläsare. Bland dessa har vi Marcus Nolfelt som i 20 år arbetat med värdeskapande affärsutveckling och ledarskap med syfte att hjälpa människor att växa i sina roller och kunna prestera på hög nivå under hälsosamma former. Vi på jobbar idag med Marcus i vårt arbete med att utveckla Miweco som företag internt och externt.

Här kommer några väl valda ord från Marcus –

“Det är inget hokus pokus bakom magiska resultat

Vill man ha förändrade resultat måste man förändra sina beteenden. Det viktigaste beteendet att förändra som ledare är att lära sig se och plocka fram det största värdet av alla i företaget. De anställdas engagemang, kompetens och kreativitet! Lätt att säga men svårt att göra tycker många. Men om man lär sig HUR man gör det så kommer också resultaten. Varje gång!

Det är inget hokus pokus bakom magiska resultat – bara kunskap och massa arbete.”

Må gott och trevlig helg

Lars Söder

 

2019-03-08T16:34:28+00:00 mars 8, 2019|