Vi kan glädjande meddela att from 1 april så har vi fått förstärkning i konsultkåren med ytterligare en driven mekanisk konstruktör vid namn Lena Lindholm.

Lena kommer till Miweco med bred kunskap från många olika branscher och positioner. Efter sin utbildning har Lena arbetat som mekanisk konstruktör och testingenjör inom off-shore, teknisk skribent inom lyftutrustning, Ingenjör och projektledare på 400V batterier till bilar samt projektledning inom el-båtar.

”Även innan jag utbildade mig till mekanisk konstruktör hade jag hunnit testa på en hel del. Brandman och ambulanspersonal under gymnasietiden, truckförare, väktare, säkerhetskontrollant på flygplats samt även mekaniker inom roadracing, berättar Lena.

Bredden gör att jag ser helheten i ett projekt och kan knyta ihop säckarna, för att en produkt ska komma ut på marknaden i rätt tid, till rätt pris och med rätt kvalité är det inte bara min del som ska vara klar, alla måste springa i samma riktning och mot samma mål

Nu ser jag fram emot nya utmaningar hos Miweco där jag kan få ännu mer erfarenheter från fler områden”

Vi hälsar Lena Lindholm varmt välkommen till Miweco.