Miweco nr 1 i Marathonstafetten 2019

 

Med nummerlapp 1 på bröstet stod Miweco taggade på start i sin andra Marathonstafett. Långt ifrån först över mållinjen men väldigt stolta och glada över lagets prestation som räckte till en 22:a placering med tiden 3.34.27.

Vårt mål är inte att komma först i en löpartävling, utan vara det naturliga 1:a valet som arbetsgivare. Vi skall ha kul på vägen och att alla är lika delaktiga är en viktig del i vår employerbranding, #MiWeCo.

Stort tack till vår personalförening, alla anställda med familjer och sist men inte minst ett extra tack till Linn och Sasa som ställde upp i laget och gjorde denna Miweco-aktivitet till ytterligare en succé.

Du är väl med oss nästa år? Det finns en plats i Miweco-teamet oavsett om du springer eller supportrar. Skicka in din spontanansökan till ledigajobb@miweco.se

2019-05-23T16:22:31+00:00 maj 23, 2019|