Den 30 augusti går starten för andra upplagan av golftävlingen Älvsvingen Invitational på Onsjö GK.

”Det är med glädje vi är med och sponsrar denna tävling då målsättningen är att få in så mycket pengar som möjligt till Barncancerfonden. Att vi dessutom får möjlighet att träffas och ha roligt med andra lokala företagare ser vi som en bonus,” enligt Lars Söder VD på Miweco.

Det kommer att bli en teknikkrävande utmaning från tee på hål 5, i den extratävling som man anordnar. Ett tips är att Miwecos logga har starka drag från en bumerang.

”Bland sponsorerna hittar vi idag allt ifrån ICA-butiker, tillverkande företag till begravningsbyråer. Det är en härlig blandning från hela näringslivet i Trollhättan och Vänersborg”, säger Martin Forsström, Älvsvingens starke man. “Det känns väldigt kul att kunna presentera Miweco som ny sponsor till hål 5. Miweco med sina värdefokuserade teknikkonsulter med uppdrag över hela Västsverige, kompletterar sponsorskaran.”

Mer info på www.alvsvingen.se