Den 2:e september 2019 så har vi fått förstärkning med ytterligare en driven mekanik-konstruktör vid namn Saša Popović. Saša hittade oss via LinkedIn där han gillade visionen #18till100 samt de aktiviteter Miweco gör tillsammans och för personalen.

Saša kommer till Miweco med bred kunskap från flera olika branscher där han har samlat på sig mycket erfarenhet vilket ligger i linje med vår strategi att skapa värde för våra kunder” säger Lars Söder, VD på Miweco.

Jag har 21 års arbetslivserfarenhet som CAD/mekanik-konstruktör och har jobbat mot flera olika industrier som: bil, offshore, rymdindustri, gas, återvinning, bygg, marina, ställverk, turbin mm. Jag har även drivit projekt där jag haft ansvar för vissa delar och fördelat jobb inom min grupp” meddelar Sasa. ”Utöver det har jag haft täta kontakter med leverantörer och drivit deras utveckling. Nu ser jag fram emot nya utmaningar där jag kan lära mig ännu mer saker som gör att jag växer inom mitt yrke”.

Saša kom till Sverige från Kroatien för 27 år sedan och bor tillsammans med sin familj i Trollhättan. Han är en glad och positiv person som gillar att träna och röra på sig. Till fritidsintressena tillhör karate som han har tränat i 30 år och utöver det så håller han på med löpning och styrketräning.

Vi önskar Saša varmt välkommen till Miweco!