I förra veckan så förstärktes teamet med Angelica Bergendahl. Hon har erfarenhet av arbete med löpande produktion, utvecklingsprojekt samt konceptarbete. Genom att ha arbetet i alla faser av ett projekt så har hon förståelse för att alla delar måste fungera och att det krävs ett samarbete för att i slutändan få ut den lösning och värde som kunden önskar.

”Angelica kommer till oss med en bred erfarenhet från olika positioner och branscher. Framför allt så har hon kunskap och erfarenhet att utveckla plastdetaljer från bilindustrin. Efter sin maskiningenjörsutbildning så har hon arbetat som kvalitetsingenjör, delprojektledare och som mekanikkonstruktör inom bilbranschen och men även som konstruktör inom flygindustrin. Med Angelicas kompetens och erfarenheter kan vi skapa ännu mer värde hos våra kunder.
Miweco tillför kunskap – skapar värde,” säger Lars Söder, VD

”Jag kom i kontakt med Miweco genom en lekträff på lekplatsen. Nämnde för Peter Olsson som redan jobbade på Miweco, men som var föräldraledig precis som jag, att jag tittade mig omkring efter nya möjligheter och några timmar senare hade jag min första kontakt med Lars Söder. Jag ser fram emot att arbeta på Miweco och att bredda mina kunskaper ännu mer inom olika områden,” säger Angelica.

Vi hälsar Angelica varmt välkommen till Miweco!