Den 13:e november var det VIP-kväll för personalen på Miweco hos Lundborgs Herrekipering i Vänersborg. #MiWeCo

Eric Lundborg som äger Lundborgs Herrekipering berättade om företagets historia. Lundborgs Herrekipering har sedan 1913 funnits på samma plats och ägts inom samma familj. Detta gör dem till Sveriges, inom dessa kriteriers, äldsta herrekipering. Under kvällen fick vi många tips på mode, klädvård mm. samt att alla som handlade fick förmånliga erbjudanden.

Vi har valt Lundborgs som vår leverantör av profilkläder pga. att de ger oss bra service, hög kvalitet och stort värde för pengarna. När vi syns med vårt varumärke är det väldigt viktigt att det speglar vad vi står för, säger Lars Söder, VD.

Stort tack till Eric med personal för en trevlig kväll.

Information om Lundborgs hittar du på www.lundborgs.com/sv/