Efter konferensen åkte förklädena på och det var dags att laga mat hos Iain McDonald på UGN18

Vilket trevligt sätt att avsluta arbetsveckan på!  Uppe hos UGN18 påbörjade vi kvällen med att dela upp oss i tre lag och under ledning av Iain MacDonald med personal tog vi oss an en 3 rätters á la carte.

Menyn bestod av baconlindad marulk med tillbehör till förrätt. Till varmrätt serverades oxfilé, potatis och skogssvampsgratäng, en himmelsk rödvinssås samt primörer och sist men inte minst avslutades det hela med vaniljpannacotta och klassisk cremé bruleé.

En fantastiskt trevlig kväll där alla hade möjlighet att pröva på kockyrkets hemligheter och stress i köket.  Ett stort tack till Iain, som trots att han mestadels bara pratade engelska med oss, för en oförglömlig kväll 😉

#MiWeCo, jaget – laget – företaget