Stort tack till alla våra anställda, kunder och samarbetspartners för det gångna året och vi ser framemot ett fortsatt gott samarbete under 2020.

Under 2019 har vi gjort många förändringar i bolaget vilket bl.a. har bidragit till att vi fått 10 nya kunder och lyckats rekrytera flera värdeskapande medarbetare till bolaget. Vårt arbete med visionen #18till100 börjar ta form och vi arbetar nu med ny organisation och arbetssätt. Vi har dessutom genomfört Miweco-dagen för tredje året och deltagit i Älvsvingen för första gången, för att nämna några av höjdpunkterna.

Vi ser framemot 2020 där vi kommer att hjälpa fler kunder med våra värdefokuserade erbjudande inom produktutveckling, produktionsutveckling och projektledning, som bidrar till att projekt går i mål i tid, inom budget eller bättre, med nya produkter vilket leder till att man blir lönsam och får den utveckling man vill ha och förtjänar.

”Vi ser att vårt koncept hjälper många företag att öka sin lönsamhet vilket borgar för en mycket intressant framtid. Jag är övertygad om att vi om ett år har fler nya kunder som vi hjälpt i sin utveckling mot framgång och lönsamhet, säger Lars Söder VD, men först skall vi ta lite välförtjänt ledighet!”

God Jul och Gott Nytt År!